Skladiščenje blaga, ki prežene vsako skrb stran


Včasih se nam zdi, da je skladiščenje blaga in skladiščenje materiala dolgotrajno, zahtevno in zapleteno opravilo, kar pa nikakor ne drži. O tem vas bomo prepričali v podjetju Oblč, kjer vam ponujamo enostaven, kakovosten in obenem cenovno ugoden najem skladiščnih prostorov. Prostora za različna skladiščenja blaga in materiala je na 5400 kvadratnih metrov površin zagotovo dovolj, zato boste do dovolj velikega skladišča zagotovo prišli.


Skladiščenje blaga tudi za najbolj zahtevne dejavnosti


skladiščenje blaga in materialov OblčProstori podjetja Oblč se nahajajo v poslovni coni Primskovo v Kranju, približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana–Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje blaga in materiala. Celotna velikost objekta, v katerem se lahko odločite za skladiščenje blaga ali skladiščenje materiala, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). Bodočim uporabnikom ponujamo dve skladišči za najem: prvo ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, drugo pa 1650 kvadratnih metrov.


Ob tem moramo poudariti, da za najem ponujamo tudi prostore za najbolj zahtevno skladiščenje blaga. Z najemom skladiščnih prostorov, ki bodo zadostil vašim kriterijem in zahtevani velikosti, boste lahko skladiščili celo tiste izdelke, ki prihajajo s področij farmacije, kemije, elektrotehnike in prehranske industrije. Prostorov za skladiščenje mlečnih izdelkov in skladiščenja za živilsko industrijo je namreč dovolj. Še več, celo skladiščenje živil je ob naši pomoči nadvse preprosto in kakovostno hkrati.  


Skladiščenje blaga - materialov iz različnih panog


Skladiščenje blaga OblčPoleg površin, ki jih ponujamo za skladiščenje blaga, sicer oddajamo v najem tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti. Svoje skladišča ali ostale prostore boste za najem dobili hitro in enostavno ter po konkurenčnih cenah. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve za najem skladišč ali drugih poslovnih prostorov ne boste obžalovali, saj se k nam vračajo številne stranke oziroma zadovoljni najemniki. V našem 7000 kvadratnih metrov velikem objektu se sicer poleg omenjenih skladišč nahajajo še promocijski prostor (350 m2), čisti soba - laboratorij (132 m2), upravni del (600 m2) ter pomožni prostori, ki zajemajo elektro sobo, server sobo, polnilnico akumulatorjev, hladilno postajo, plinsko kotlovnico, sistem kurjenja na biomaso z zalogovnikom 600 m3 , sprinkler postajo za gašenje in bazen za gašenje 600 m3, zunanja ureditev pa vključuje tri uvozne kamionske rampe, en  kamionski uvoz, asfaltiran plato 2700 m2 , zaščitno varnostno ograjo višine 2,4 metra z nagibnim kotom in avtomatska uvozna vrata z osebnim prehodom, vezanim na pristopno kontrolo.