Najem skladišča – cena najema sodobnih prostorov zelo ugodna

 

Najem skladišča za ceno, ki vam jo nudimo v podjetju Oblč, se vam vsekakor splača. Ugodna cena za najem skladišča pa ni edini razlog, zakaj se odločiti za sodelovanje z nami. V nadaljevanju vam predstavljamo še mnoge druge odlike, s katerimi se lahko pohvalimo in ki vam bodo zagotovo olajšale izbiro, če iščete najustreznejšo rešitev za skladiščenje blaga.

 

Se zanimate za najem skladišča? Cena, ki vam jo nudimo, vas bo navdušila!

Najem skladiščnega prostora zahteva kar nekaj časa in energije, ki jo morate vložiti v iskanje najboljše opcije. To velja še posebej takrat, ko je najem skladišča povezan s potrebo po shranjevanju zelo zahtevnih oziroma občutljivih izdelkov. Skladišče za najem mora ustrezati zahtevanim varnostnim standardom in biti dobro organizirano. Šele ko preverite, da je to res zagotovljeno, se je smiselno odločiti za najem skladišča. Cena tako ne bi smela igrati najpomembnejše vloge, čeprav se zavedamo, da je tudi to dejavnik, ki vsekakor vpliva na vašo odločitev, če vas zanima najem skladišča. Cena, ki vam jo ponujamo za najem skladiščnega prostora, vas bo zagotovo prijetno presenetila, saj spadamo med najugodnejše ponudnike te možnosti. Naša skladišča za najem pa so poleg tega sodobno urejena in povsem varna. Nahajajo se v objektu, zgrajenem iz armirane betonske konstrukcije, ki ima urejeno vso potrebno dokumentacijo in pridobljeno uporabno dovoljenje za skladiščni objekt. Oddaja prostorov za skladiščenje, ki se nahajajo na izvrstni lokaciji, zgolj kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana–Karavanke in 5 kilometrov od Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, je namenjena strankam, ki se ne zadovoljijo z ničimer drugim kot le z najboljšim, ko je v igri najem skladišča. Cena, ki je zelo ugodna, predvsem pri dolgotrajnem najemu, pa je še dodatni razlog, zakaj se odločiti prav za naša skladišča. V najem vam ponujamo kar približno 6000 paletnih mest, skladiščni prostori pa se razprostirajo na 7000 m2 površine, skupaj z upravnim delom, promocijskim prostorom in čisto sobo oziroma z laboratorijem. 

 

Dodatne prednosti, ki jih prinaša najem skladišča

Z izbiro našega skladišča v najem dobite tudi vso pripadajočo infrastrukturo. V ceno je tako med drugim vključeno tudi redno prezračevanje prostorov ter odvajanje dima in presežka toplote. Za optimalno organiziranost in funkcionalnost skladišča skrbijo tudi pametne inštalacije. Tako vam je zagotovljeno resnično varno in funkcionalno, sodobno skladišče. V najem oddajamo tudi skladiščne prostore za zahtevnejše panoge, na primer za farmacijo, kemijo, prehrambno industrijo in elektroniko, kjer so pogoji skladiščenja še posebej strogi. Pri nas bodo vaši izdelki, polizdelki in posamezne surovine povsem varni. 

 

najem skladišča cenanajem skladišča