Najem poslovnih prostorov – pomembna je lokacija

najem poslovnih prostorov Oblč

Najem poslovnih prostorov je mogoč že vsepovsod, vse pa je odvisno od tega, kakšno lokacijo želite. Na naši lokaciji, ki leži v poslovni coni Primskovo se lahko odločite za najem poslovnih prostorov, ki vam omogočajo dobro dostopnost in vso potrebno infrastrukturo za opravljanje vaše dejavnosti. Pomembno je, da si za najem poslovnih prostorov vzamete čas in da se ne odločite za prve poslovne prostore, ki jih vidite. Le tako boste prišli do dobre lokacije, ki vam bo prinesla tudi boljši zaslužek.

 

Najem poslovnih prostorov in skladišč po ugodni ceni

najem poslovnih prostorov

V podjetju Oblč d.o.o. nudimo najem sodobno opremljenih skladiščnih in poslovnih prostorov z vso potrebno infrastrukturo po zelo ugodni ceni. Skladišča in poslovni prostori pripravljena za najem so namenjeni skladiščenju in distribuciji zahtevnih izdelkov za panoge, kot so farmacija, kemija, prehrambena industrija, elektronika … Najem poslovnih prostorov je mogoč v poslovni coni Primskovo v Kranju, 1 km od avtocestnega izvoza Ljubljana - Karavanke in 5 km od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika Brnik. Izjemna lokacija zagotavlja neposredno bližino infrastrukturnih povezav in razpoložljivost podpornih dejavnosti za nemoteno poslovanje, kot so banka, pošta, policija in carina.

Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščni objekt. Celotna velikost objekta je cca 6.500 m2, v njem pa se nahajata dve skladišči, promocijski prostor, čista soba – laboratorij in upravni del – poslovni prostori. Najem poslovnih prostorov vključuje tudi pomožne prostore, kot so elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica, sistem kurjenja na biomaso z zalogovnikom 600 m3, sprinkler postaja ter bazen za gašenje 600 m3.