NAJEM SKLADIŠČA S SODOBNO OPREMO V KRANJU, GORENJSKA

SkladiščePonujamo vam najem skladišča, ki je sodobno opremljeno in se nahaja na izvrstni lokaciji v Kranju, Gorenjska, v bližini avtoceste in ostale potrebne infrastrukture (banka, policija, pošta, carina). Pri nas vam nudimo najem različnih vrst skladišč, ki jih ločujemo glede na funkcionalnost (najem skladišča nabavnega materiala, medfazna skladišča proizvodov in skladišča za končne proizvode). Glede na vrsto blaga pa lahko dobite v najem naslednja skladišča: glavno, pomožno, priročno, specializirano, sprejemno. Če želite vzeti skladišče v najem, smo mi zagotovo pravi naslov za vas. Izvrstna lokacija in veliko skladiščnega prostora. Naši prostori, ki jih oddajamo v najem, so opremljeni z najnovejšo in najsodobnejšo tehnologijo, sam objekt je zelo dobro toplotno izoliran in energetsko varčen. Najem skladišča je namenjen tistim, ki želijo kakovostno skladiščenje svojih izdelkov. Na naši lokaciji v Kranju boste lahko skladiščili tako elektroniko in farmacevtske izdelke kakor tudi izdelke za prehrambno industrijo.

 

ODDAJAMO SKLADIŠČA V NAJEM V KRANJU NA IZVRSTNI LOKACIJI NA GORENJSKEM

Najem skladiščaNajem skladišča je zahteva preudaren razmislek, saj si vsak želi kakovostno in ekonomično skladiščenje svojih produktov. Podjetje Oblč je pravi naslov za vas. Na izredno dobri lokaciji v Kranju vam ponujamo skladišča v najem po izredno vabljivih cenah. V bližini skladišč se nahaja vsa potrebna infrastruktura. Površina skladišča v najem je zelo velika (kar 7000m2) in zajema več prostorov (2 skladišči, laboratorij, promocijski prostor in upravni del). Najem skladišča vam omogoča, da uporabljate tudi druge prostore (elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja itd.).

 

NAJEM KVALITETNO OPREMLJENEGA SKLADIŠČA V KRANJU

Ključ do uspeha podjetja je tudi kvalitetno skladiščenje njegovih proizvodov. Prav zato vam ponujamo v najem skladišča, ki so kakovostno in primerno opremljena. Glede na potrebe vašega podjetja vam ponujamo v skladišča v najem, v katerih boste kvalitetno skladiščili vaše blago. Ponujamo vam skladišča v najem po ugodnih cenah