najem skladiščaNajem skladišča za zahtevne izdelke

Najem skladišča in iskanje primerne lokacije je lahko utrujajoč proces, še posebej, kadar gre za skladiščenje zahtevnih in občutljivih proizvodov. Če ste se tudi sami našli v dvomih, kje najti primerna skladišča v najem, vam lahko pri tem pomagamo. Podjetje Obl'č nudi najem skladiščnega prostora za izdelke, ki potrebujejo poseben pristop in imajo posebne zahteve. Imamo pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabna dovoljenja, naš objekt pa je opremljen za varno in učinkovito skladiščenje izdelkov farmacije, kemijske tehnologije, prehrambne industrije, elektronike in drugih področij, ki izdelujejo visokokvalitetne izdelke, pri katerih je pazljivost izredno pomembna.

Najem skladiščnega prostora na odlični lokaciji

Najem skladišča oziroma lokacija mora biti tudi priročna. Omogočati mora hiter in enostaven dostop z vseh smeri, da ne bomo po nepotrebnem izgubljali časa še s prevozom do svojega skladišča. Najem pri nas pomeni točno to – osrednjo lokacijo, ki je dobro dostopna iz vseh koncev Slovenije in tudi iz tujine. Nahaja se v bližini Letališča Jožeta Pučnika, in sicer v Kranju, en kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana–Karavanke, kar vam bo omogočilo ugoden izvoz in dovoz v skladišče. Najem skladišča Obl'č vam bo olajšal marsikatere težave in vam zagotovil prostor, ki ga potrebujete.


najem skladiščnega prostoraV najem skladiščnega prostora so vštete vse kapacitete, ki jih potrebujete. Na voljo imamo:

  • skladišče 1 v velikosti 3750 kvadratnih metrov,
  • skladišče 2, ki je manjše in v velikosti 1650 kvadratnih metrov,
  • najem skladišča vključuje tudi promocijski prostor v velikosti 350 kvadratnih metrov,
  • upravni del v velikosti 600 kvadratnih metrov,
  • najem skladišča pa po potrebi vključuje tudi čisto sobo ali laboratorij v velikosti 132 kvadratnih metrov.


Med pomožne prostore, ki jih ponujamo v okviru najema skladišča, pa spadajo še elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica, kurilnica na biomaso z zalogovnikom prostornine 600 m3, sprinkler postaja ter bazen za gašenje (600 m3).


Zunanja ureditev


Kadar se odločamo za najem skladiščnega prostora, je pomembna tudi zunanja ureditev. V podjetju Obl'č imamo na voljo 3 uvozne kamionske rampe, 1 kamionski dovoz, velik asfaltiran plato v velikost 2700 m2 ter avtomatska uvozna vrata z osebnim prehodom, ki je vezan na pristopno kontrolo. Celotno področje najema skladišča je varovano z zaščitno ograjo višine 2,4 metra, s čimer preprečimo nezaželen vstop.
Če ste zanimate za najem skladiščnega prostora, ste na pravem mestu. Vabimo vas, da si več podatkov ogledate na naši spletni stani ali nas kontaktirate. Z veseljem vam bomo razkazali sodobno skladišče, ki bo zadostilo tudi zahtevnejšim potrebam.