Ugoden najem skladiščnih prostorov in skladišč v podjetju Oblč

najem skladišča OblčNajem skladišča lahko predstavlja zelo stresno odločitev, saj ste pred najemom skladiščnega prostora velikokrat v časovni stiski, ki pa mora biti kljub temu kakovostna in ekonomična. V podjetju Oblč vam lahko pomagamo. Pri nas vam ponujamo najem skladiščnega prostora, ki se nahaja v Kranju, v poslovni coni. Od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika je oddaljeno le 5 km in se tako lahko pohvali z izjemno strateško lokacijo, ki vam bo zagotavljala neposredno bližino nujno potrebnih transportnih povezav, prav tako pa je zelo lahko in hitro dostopno.


Celotna površina skladišča za najem je velika in zajema kar 7000m2, v tej površini je zajetih več prostorov:

  • dve skladišči,
  • promocijski prostor,
  • laboratorij (čista soba),
  • upravni del.

 

Zraven tega je v najem skladišča vključen tudi najem t.i. ”pomožnih” prostorov med katere spadajo elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica, sistem kurjenja na biomaso z zalogovnikom 600 m3, sprinkler postaja ter bazen za gašenje 600 m3.


Najem skladiščnih prostorov, ki so kvalitetno opremljeni, je ključ do uspeha vašega podjetja

V podjetju Oblč se zavedamo, da je za kakovostno delovanje podjetja izjemnega pomena, da je prostor, kjer podjetje izdelke skladišči, pravilno in kakovostno opremljen.


Skladišča pa ločimo tudi po funkcionalnosti. Pri nas se lahko odločite za najem različnih skladiščnih prostorov. Ponujamo vam najem skladišča nabavnega materiala, medfazna skladišča proizvodov in skladišča končnih proizvodov.


Seveda za najem skladišča potrebujemo inforamcijo kakšno vrsto blaga se bo skladiščilo:

  • glavno ali centralno skladišče je skladišče, v katerem se sprejme in se hkrati evidentira ves material namenjen podjetju;
  • pomožno skladišče je skladišče, v katerega shranimo del blaga iz centralnega skladišča;
  • priročno skladišče je namenjeno trgovskim in tudi proizvodnim mrežam, zaradi hitrejše oskrbe z dobrinami;
  • specialno skladišče je namenjeno za skladiščenje materiala, ki zahteva posebne pogoje uskladiščenja (npr. skladiščenje kemijskih izdelkov);
  • sprejemno skladišče: material se v tem skladišču sprejme in počaka, da ga prepošljemo v glavno skladišče.


Več informacij o najemu skladišča najdete na naši spletni strani

najem skladišča ali skladiščnih prostorovČe iščete zanesljiv in ugoden najem skladiščnih prostorov smo v podjetju Oblč pravi naslov za vas! Ponujamo vam najem skladišča po ugodni ceni. Skladišče v najem ponujamo za dalj časa. Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kvaliteti skladiščnih prostorov za najem. V primeru vprašanj ali dvomov vas vabimo, da nas kontaktirate po telefonu ali e-pošti in nas povprašate o stvareh, ki se vam pred najemom skladišča še zastavljajo. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri odločitvi o skladišču in najemu le-tega.