Oddaja prostorov: ugodna oddaja poslovnega prostora

 

Oddaja prostorov je zelo široko poimenovanje, ki zajema zelo različne tipe prostorov. To niso nujno samo bivalni prostori, ampak se pogosto oddaja tudi skladišče, v najem pa je mogoče vzeti tudi poslovne prostore, za katere se danes odloča vse več podjetij. Oddaja prostorov, ne glede na njihovo namembnost, pa vsekakor zahteva profesionalen pristop in posluh za potrebe (potencialnih) najemnikov. To velja za vse vrste prostorov, pri čemer morda še posebej izstopa oddaja poslovnega prostora.

 

Komu je namenjena oddaja poslovnega prostora in kaj prinaša najem?

 

Oddaja poslovnega prostora je v osnovi namenjena tistim podjetjem, ki želijo imeti svoj sedež v sodobno urejenih, svetlih in zračnih prostorih, ki bodo ob morebitnih obiskih naredili dober prvi vtis na stranke in poslovne partnerje. Tako vam oddaja poslovnega prostora omogoča, da najamete prostor, ki bo ustrezal vaši dejavnosti in velikosti podjetja. Pogosto se namreč zgodi, da postane prostor, kjer ste začeli s svojo dejavnostjo, prenatrpan, kar ima lahko negativen vpliv na delovno klimo in storilnost zaposlenih. Oddaja poslovnega prostora pa je lahko zanimiva tudi za tiste, ki šele začenjajo s svojim poslovanjem. Urejen prostor, kjer bo potekala vaša dejavnost ali del vaše dejavnosti, močno poveča možnost za vaše poslovne uspehe. Urejenost delovnega okolja je namreč pogosto povezana tudi z jasnostjo misli zaposlenih in prispeva k večjemu navdušenju nad potjo, ki je pred vami. Ena od glavnih dejavnosti, s katero se ukvarjamo v podjetju Oblč, je prav oddaja poslovnih prostorov. Zagotovimo vam prostor, ki bo ustrezal vsem vašim zahtevam, možna pa je tako dolgoročna kot kratkoročna oddaja poslovnega prostora.

 

oddaja poslovnega prostora v Kranjuoddaja poslovnega prostora in skladišča

 

Oddaja poslovnega prostora po ugodni ceni za različne namembnosti

 

Naša oddaja prostorov pa poleg poslovnih zajema tudi prostore, ki so primerni za skladiščenje blaga. Če ste v zadnjem času v iskalnik pogosto vtipkali »oddam skladišče« ali »skladišče oddam«, imamo za vas dobro novico. Vaše iskanje se lahko že kmalu konča. V naših prostorih v Kranju, ki so od avtocestnega izvoza Ljubljana–Karavanke oddaljeni le kilometer, je možen takojšen najem skladišča, cena pa je zelo ugodna.  Le redki oglasi tipa »oddam skladišče« združujejo sodobno organiziranost skladiščnih prostorov, ki bi bili primerni tudi za občutljivejše blago, optimalno varnost, izvrstno lokacijo in nizko ceno. Vse to vam namreč zagotavlja naše skladišče. Oddamo lahko kar 6000 paletnih mest, skladišči, ki sta vam na voljo na omenjeni lokaciji, pa obsegata 3750 in 1650 m2. Oddaja poslovnega prostora je storitev, ki se je lotevamo premišljeno in odgovorno, našo prizadevnost ter vrhunsko urejenost prostorov pa potrjuje tudi zadovoljstvo številnih uporabnikov. Upamo, da se jim kmalu pridružite tudi vi.