ODDAJA REGALNEGA SKLADIŠČA S SKLADNIM SKALDIŠČNIM POSLOVANJEM ZA NOTRANJO LOGISTIKO

 

Skladišče za notranjo logistiko

V kolikor boste po internetu iskali z iskalnim pojmom oddam skladišče, priporočamo, da obiščete našo internetno stran in tako poskrbite, da bo skladišče za skladiščenje vašega blaga najboljše v Sloveniji. Notranja logistika je resnično zelo pommeben korak vseh logističnih podvigov. Pri nas boste zagotovo dobili prvovrstno skladišče, ki bo ugodilo vsem vašim potrebam. Naše skladišče je vrhunsko in sodobno opremljeno, nahaja se na izjemni lokaciji v Sloveniji, v Kranju, v bližini avtoceste in ostale potrebne infrastrukture. Poleg običajnih skladišč vam nudimo možnost regalnega skladišča, saj notranja logistika zadeva zelo širok spekter detajlov. Naše osebje je strokovno podkovano in dobro organizirano, skladiščno poslovanje pa brezhibno. Obiščite nas in si oglejte naše vrhunske in sodobne prostore za skladiščenje. Skladišče je primerno za skladiščenje in distribucijo najzahtevnejših panog, med njimi tudi prehrambne industrije, kemije in farmacije. Če boste izbrali skladišče za oddajo v najem, boste poleg dobili v uporabo tudi vso pripadajočo infrastrukturo. Poskrbeli bomo za redno prezračevanje, odvajanje dima in presežkov toplote. Zagotavljamo vam, da so naša skladišča varna, funkcionalna in sodobna. Pri nas bodo vaši izdelki na varnem in ustrezno skladiščeni.

 

ODDAJA OSTALIH SKLADIŠČ ZA NOTRANJO LOGISTIKO V SLOVENIJI

 

V Sloveniji je kar nekaj skladišč za notranjo logistiko, kjer lahko skladiščite svoje izdelke, malo pa je takih, ki se nahajajo na tako odlični lokaciji in ki uporabniku nudijo ustrezno skladiščno poslovanje in kvalitetno skladiščenje materiala in izdelkov. 

notranja logistika - skladišča v Sloveniji

Naš objekt je zelo velik, obsega kar 7000 m2, in vključuje dve skladišči, vključno z regalnim skladiščem, promocijski prostor, laboratorij (t. i. čista soba) in upravni del, kjer poskrbimo za skladno skladiščno poslovanje skladišča. Če boste najeli skladišče pri nas, boste lahko uporabljali tudi ostale prostore (elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, plinska kotlovnica, hladilna postaja). Ne pozabite, da se na nas lahko zares zanesete. Imamo vso potrebno dokumentacijo in dovoljenja za kvalitetno skladiščenje materiala in izdelkov, ki so primerni tudi za izdelke zahtevnejših panog, kot je prehrambna industrija in farmacija. Opremljeni smo z najsodobnejšo tehnologijo in se trudimo našim strankam omogočati kar se da nemoteno poslovanje. Preizkušamo nove rešitve na področju mobilnega skladiščnega poslovanja, ki nam bodo v prihodnosti omogočile še bolj učinkovito in predvsem stroškovno bolj ugoden pretok blaga in informacij v skladiščih.

 

NOTRANJA LOGISTIKA REGALNIH SKLADIŠČ Z USTREZNIM SKLADIŠČNIM POSLOVANJEM

 

Regalna skladišča se uporabljajo z namenom skladiščenja blaga v paletnih regalih. Na ta način se kar najbolje izkoristi prostor v skladišču. Podjetje s skladiščenjem v regalnem skladišču pridobi na hitrosti pretoka blaga in zanesljivosti svoje logistike. Notranja logistika z več vrstami regalov v regalnih skladiščih (paletni regali, polični regali, stebrni regali, pretočni regali za palete, pretočni predali za pakete, regali za sode).