ODDAJA REGALNEGA SKLADIŠČA S SKLADNIM SKALDIŠČNIM POSLOVANJEM

 

Skladišče

V kolikor boste po internetu iskali z iskalnim pojmom oddam skladišče, priporočamo, da obiščete našo internetno stran in tako poskrbite, da bo skladišče za skladiščenje vašega blaga najboljše v Sloveniji. Pri nas boste zagotovo dobili prvovrstno skladišče, ki bo ugodilo vsem vašim potrebam. Naše skladišče je vrhunsko in sodobno opremljeno, nahaja se na izjemni lokaciji v Sloveniji, v Kranju, v bližini avtoceste in ostale potrebne infrastrukture. Poleg običajnih skladišč vam nudimo možnost regalnega skladišča. Naše osebje je strokovno podkovano in dobro organizirano, skladiščno poslovanje pa brezhibno. Obiščite nas in si oglejte naše vrhunske in sodobne prostore za skladiščenje. Skladišče je primerno za skladiščenje in distribucijo najzahtevnejših panog, med njimi tudi prehrambne industrije, kemije in farmacije. Če boste izbrali skladišče, ki ga oddajamo v najem, boste poleg dobili v uporabo tudi vso pripadajočo infrastrukturo. Poskrbeli bomo za redno prezračevanje, odvajanje dima in presežkov toplote. Zagotavljamo vam, da so naša skladišča varna, funkcionalna in sodobna. Pri nas bodo vaši izdelki na varnem in ustrezno skladiščeni.

 

ODDAJA OSTALIH SKLADIŠČ V SLOVENIJI

 

V Sloveniji je kar nekaj skladišč, kjer lahko skladiščite svoje izdelke, malo pa je takih, ki se nahajajo na tako odlični lokaciji in ki uporabniku nudijo ustrezno skladiščno poslovanje in kvalitetno skladiščenje materiala in izdelkov. 

Skladišče Slovenija

Naš objekt je zelo velik, obsega kar 7000 m2, in vključuje dve skladišči, vključno z regalnim skladiščem, promocijski prostor, laboratorij (t. i. čista soba) in upravni del, kjer poskrbimo za skladno skladiščno poslovanje skladišča. Če boste najeli skladišče pri nas, boste lahko uporabljali tudi ostale prostore (elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, plinska kotlovnica, hladilna postaja). Ne pozabite, da se na nas lahko zares zanesete. Imamo vso potrebno dokumentacijo in dovoljenja za kvalitetno skladiščenje materiala in izdelkov, ki so primerni tudi za izdelke zahtevnejših panog, kot je prehrambna industrija in farmacija. Opremljeni smo z najsodobnejšo tehnologijo in se trudimo našim strankam omogočati kar se da nemoteno poslovanje. Preizkušamo nove rešitve na področju mobilnega skladiščnega poslovanja, ki nam bodo v prihodnosti omogočile še bolj učinkovito in predvsem stroškovno bolj ugoden pretok blaga in informacij v skladiščih.

 

REGALNA SKLADIŠČA Z USTREZNIM SKLADIŠČNIM POSLOVANJEM

 

Regalna skladišča se uporabljajo z namenom skladiščenja blaga v paletnih regalih. Na ta način se kar najbolje izkoristi prostor v skladišču. Podjetje s skladiščenjem v regalnem skladišču pridobi na hitrosti pretoka blaga in zanesljivosti svoje logistike. Poznamo več vrst regalov v regalnih skladiščih (paletni regali, polični regali, stebrni regali, pretočni regali za palete, pretočni predali za pakete, regali za sode).