Skladišče – oddamo za shranjevanje različnih proizvodov

Skladišče Kranj

Skladišče od nas zahteva upoštevanje vseh pravil varnega in funkcionalnega skladiščenja, zato mora biti prostor, ki ga nameravamo uporabiti kot skladišče, primerno urejen. V kolikor iščete oddajo skladišča, razmislite o možnosti razporeditve blaga v skladišču. Pametno je, da si predhodno prostor tudi ogledamo in tako ocenimo njegovo ustreznost. Pri iskanju primernega poslovnega prostora je pomembno predvsem to, da način skladiščenja ustreza našim proizvodom, ki morajo biti na prvem mestu. Nenazadnje je namen tovrstnih poslovnih prostorov – skladišč zagotavljanje varnega shranjevanja različnih izdelkov. Pri oddaji torej upoštevamo vse dejavnike, ki nam lahko zagotovijo kvaliteten način shranjevanja proizvodov podjetja. Če iščete oddajo skladišča v Kranju, vas vabimo, da si ogledate poslovni prostor oziroma skladišče podjetja Oblč. Sam objekt je namenjen skladiščenju visoko kvalitetnih izdelkov, z oddajo pa smo zadovoljili že številne, tudi zelo zahtevne stranke. Preverite odlično priložnost – skladišče oddamo v najem v Kranju.

 

Skladišče - oddamo prostore v velikem objektu

Skladišče je tisti prostor, o katerem razmišlja vsako večje podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo takšnih ali drugačnih izdelkov. Zaradi prostorske stiske pogosto prihaja do vprašanj – kam shraniti proizvode od procesa proizvodnje do same prodaje? Odgovor je – v skladišče. Ker se danes z njihovo oddajo ukvarja veliko posameznikov, se moramo pri iskanju pravega oziroma primernega skladišča osredotočiti na njegovo funkcionalnost in lastnosti, ki morajo ustrezati potrebam naših proizvodov. Skladišče v najem v Kranju vam nudimo v podjetju Oblč, v katerem se ukvarjamo z oddajo skladišč. Naš objekt je kvalitetno toplotno izoliran in energetsko varčen, poskrbeli smo za ustrezno prezračevanje skladišča, za večjo varnost pa skrbijo tudi avtomatsko javljanje požara, sprinkler sistem gašenja in odvod dima. Če torej iščete oddajo prostora v Kranju, preverite prednosti najema našega skladišča.

 

Skladišče, v katerem bodo vaši proizvodi na varnem

Skladišče oddam KranjEna izmed ključnih lastnosti, ki jih moramo zagotoviti pred oddajo skladišča je njegova varnost. V kolikor je prostor varen, bodo varni tudi proizvodi podjetja. Kljub temu pa tudi odlične lastnosti prostora niso dovolj za zagotavljanje varnosti. Potrebno je namreč poskrbeti tudi za varen prevoz materiala od proizvodnje do skladišča. V podjetju Oblč smo poskrbeli za odlične lastnosti shranjevanja proizvodov, saj vam oddajamo prostor, ki omogoča shranjevanje do višine šestih metrov. Objekt je zgrajen iz armirano betonske konstrukcije, sestavlja pa ga tudi zaščitna varnostna ograja višine 2,4 metra z nagibnim kotom. Za dodatne informacije smo vam na voljo.