Oddaja poslovnega prostora ali skladišča


Oddaja poslovnega prostora OblčPodjetje Oblč d.o.o., ki domuje na Ulici Mirka Vadnova 14 v Kranju se ukvarja z oddajo poslovnih prostorov za pisarne, proizvodnjo in skladišča, obenem pa lahko v njihovi ponudbi najdete tudi notranjo opremo, ki vam jo naredijo po meri ter lesnoobdelovalne stroje. Celoten objekt, ki vsebuje pritlični del z dvema velikima skladiščema, ki služita skladiščenju in distribuciji ter nadstropni del s poslovnimi prostori, je zgrajen iz armirane betonske konstrukcije in toplotno izoliran, ter tako energetsko varčen. Partnerjem lahko ponudimo v najem 7.000 paletnih mest za skladiščenje proizvodov z zagotavljanjem notranje distribucije. Posamezno oddamo poslovne prostore za pisarniško delo ali pa skupaj s poslovnimi prostori za proizvodnjo in skladiščenje. V kolikor vas najem poslovnega prostora zanima nas kontaktirajte in pripravili bomo najemno pogodbo za poslovne prostore.


Oddaja poslovnega prostora ali skladišča za zahtevne proizvode in distribucijo


Vsako uspešno podjetje je odvisno od kakovostnega upravljanja z zalogami, zato so poslovni prostori v obliki skladišča nujni. Pravilno in kakovostno opremljeno skladišče je izjemnega pomena pri distribuciji, saj ima nalogo prevzema in izdaje blaga, varovanja blaga pred tatvinami, prerazporejanje blaga, kontrolo zaloge itd. Z najemom poslovnega prostora bodo stvari v vašem podjetju potekale enostavneje in hitreje. V podjetju Oblč oddamo poslovni prostor v obliki skladišča za skladiščenje zahtevnega materiala iz področja farmacije, kemije, elektronike in prehrambene industrije. Prepričani smo, da boste z najemom poslovnega prostora pri nas povečali uspešnost vašega podjetja in zadovoljstvo naših strank. Naši poslovni prostori skladišča so samo 1 km oddaljeni od avtoceste Ljubljana – Karavanke ter 5 km od mednarodnega letališča Jože Pučnik. Obiščite nas in se prepričajte o možnostih najema poslovnih prostorov.


Najem poslovnega prostora za pisarniško delo in proizvodnjo


najem poslovnega prostora OblčPoleg skladiščenja imamo v našem objektu tudi možnost najema poslovnega prostora za pisarniško delo v obliki 15 delovnih mest skupaj z arhivi in kopirnico, sodobno opremljeni prostori pa bodo pomagali k večji produktivnosti in sproščenem ter umirjenem vzdušju. V kolikor želite lahko oddane poslovne prostore seveda uporabljate tudi v proizvodnji - v kombinaciji s pisarniškim delom ali ne. Objekt za oddajo poslovnega prostora ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščni objekt, nudi pa kar 7.000 paletnih mest za skladiščenje zahtevnih proizvodov z zagotavljanjem notranje distribucije. V kolikor vas najem poslovnega prostora zanima, nas obiščite na sedežu podjetja ali pa nas kontaktirajte preko telefona in email, naši sodelavci pa vam bodo pripravili najemno pogodbo za poslovne prostore. Podjetje Oblč je pravi naslov za najem poslovnih prostorov.