Poslovni prostor in pisarne: ugoden najem prostorov in najemna pogodba

Poslovni prostor in ne lahko po ugodni ceni najamete v podjetju Oblč d. o. o., ki se nahaja ob avtocesti Ljubljana-Kranj, le kilometer od izvoza Kranj vzhod. Ponujamo vam cenovno ugoden najem kar 7000 paletnih mest za skladiščenje zahtevnih proizvodov z zagotavljanjem notranje distribucije. Naši skladiščni prostori omogočajo skladiščenje tudi najbolj zahtevnih izdelkov prehrambne industrije, farmacije, kemije, elektronike itd. Poleg tega pa vam ponujamo tudi možnost za najem poslovnih prostorov. Poslovni prostor, ki ga boste najeli pri nas, je primeren za proizvodne in storitvene dejavnosti. Če se zanimate za najem prostora pri nas ali za najem pisarne, nas kontaktirajte. Pripravili vam bomo tudi najemno pogodbo za poslovni prostor.

Poslovni prostori

Najem poslovnih prostorov po zelo ugodni ceni

Potrebujete primeren poslovni prostor za opravljanje svoje dejavnosti? Na pravem mestu ste. Ponujamo vam izredno ugodno možnost, da za malo denarja najamete poslovni prostor, ki bo primeren za različna pisarniška dela, proizvodnjo ali celo za skladiščenje. Naše podjetje se ukvarja z oddajo poslovnih prostorov in pisarn, pa tudi z oddajo skladišč za skladiščenje različnih proizvodov. Najem poslovnega prostora je primeren za vse tiste, ki si želite svoje delo opravljati v urejenem, mirnem in novem okolju. Naš objekt, v katerem se nahajajo poslovni prostori za najem, je sodobno oblikovan in dobro izoliran, kar je zagotovilo za energetsko varčnost, ki pomeni nižje obratovalne stroške, ponuja pa vam odlične pogoje za delo. Poslovni prostor ali pisarno lahko najamete za določen čas, za vsak najem pa vam bomo pripravili tudi najemno pogodbo za poslovni prostor.

Kaj je pomembno pri izbiri primernega poslovnega prostora?

Če potrebujete poslovni prostor, pa nimate denarja za nakup, potem je najem odlična rešitev za vas. Pred najemom poslovnega prostora pa je pomembno dobro premisliti, kaj od prostora pričakujemo in kakšno dejavnost bomo opravljali v njem. Zato mora biti najem poslovnih prostorov dobro premišljen, saj bomo le s primerno pisarno oziroma poslovnim prostorom pustili dober vtis na svoje poslovne partnerje, svojim zaposlenim pa zagotovili optimalne pogoje za delo. Pri najemu prostora se posvetimo tudi velikosti prostora, ki mora biti primerna za opravljanje dela. Mi vam ponujamo prostorne, zračne, svetle in urejene poslovne prostore po zelo ugodni ceni. Za vse informacije nas kontaktirajte preko telefona ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lokacija poslovnega prostora igra ključno vlogo

Se zanimate za najem prostora ali najem pisarne, pa nikakor ne najdete primerne lokacije? Če ste že brskali po spletu in iskali primeren prostor za vašo dejavnost, potem verjetno veste, da je najem poslovnih prostorov mogoč že vsepovsod. Vse pa je odvisno, kakšno lokacijo za vaš poslovni prostor ste si zamislili. Lokacija naših poslovnih prostorov za najem in pisarn je odlična, saj se prostori za najem nahajajo v poslovni coni, kjer je na voljo vsa potrebna infrastruktura za opravljanje vaše dejavnosti, v bližini pa je tudi avtocesta in letališče. Pri izbiri poslovnega prostora oziroma najemu je prav tako pomembna cena. Mi vam ponujamo vse: odlično ceno za najem in najemno pogodbo poslovnega prostora, odlično lokacijo, sodobno opremljene in zračne prostore, v katerih bo vaše delo potekalo nemoteno.

Najem pisarne

Pisarniško delo ali proizvodnja: najem naših prostorov za različne dejavnosti

V podjetju Oblč d. o. o. vam ponujamo veliko skladiščnega prostora, ki ga lahko vzamete v najem. Poleg skladiščenja pa se v našem objektu nahajajo tudi poslovni prostori. Ponujamo vam možnost najema prostora za pisarniško delo v obliki 15 delovnih mest skupaj z arhivi in fotokopirnico, sodobno opremljeni prostori pa bodo pripomogli k večji produktivnosti in sproščenem in umirjenem vzdušju. Naše poslovne prostor lahko uporabljate tudi za proizvodnjo, v kombinaciji s pisarniškim delom ali brez njega. V kolikor vas zanima najem poslovnih prostorov in najem pisarne, nas lahko obiščete na sedežu podjetja ali pa nas kontaktirate preko ponujenih možnosti na spletu. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pripravili tudi najemno pogodbo za poslovne prostore.

Oddaja skladišč in poslovnih prostorov: preverite naše cene

Objekt, v kateremu se nahajajo prostori za najem, imajo pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščni objekt. Celoten objekt je velik približno 6500 m2, v njem pa se nahajata dve skladišči, promocijski prostor, čista soba (laboratorij) in upravni del oziroma poslovi prostori. Najem poslovnih prostorov vključuje tudi uporabo pomožnih prostorov, kot so elektro soba, polnilnica akumulatorjev, plinska kotlovnica, hladilna postaja itd. Objekt je dobro varovan in omogoča vse, kar potrebujete za nemoteno in varno delo. Poslovni prostor lahko najamejo vsa podjetja ali samostojni podjetniki, ki si želijo imeti sodobno urejeno, svetlo in zračno pisarno oziroma prostor, ki bodo ob morebitnih obiskih naredili odličen vtis na poslovne partnerje. Če ste začetnik na vaši poslovni poti in iščete najem pisarne, ste prav tako vabljeni, da nas kontaktirate. Vsa vprašanja v zvezi z oddajo poslovnih prostorov in skladišč lahko naslovite na nas preko spletnega obrazca, ki ga boste našli na naši spletni strani. Veseli pa bomo tudi vašega obiska na sedežu podjetja, kjer vam bomo, če se boste odločili najeti poslovni prostor pri nas, tudi sestavili najemno pogodbo za poslovni prostor.