Skladišče – odlična lokacija in ugodna cena najema


Skladišče OblčIščete skladišče? Podjetje Oblč, d.o.o., ki domuje v poslovni coni Primskovo v Kranju, se ukvarja z oddajo skladišča in skladiščnim poslovanjem, izdelovanjem notranje opreme in prodajo lesnoobdelovalnih strojev. Skladišče se nahaja v neposredni bližini Ljubljane, zgolj 1 km od avtocestnega izvoza Ljubljana – Karavanke in le 5 km od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika, odlična lokacija pa zagotavlja neposredno bližino infrastrukturnih povezav in podporne dejavnosti kot so banka, pošta in carina. Velikost celotnega objekta je 7.000 m2, zgrajeno pa je iz armirane betonske konstrukcije, obenem pa je regalno skladišče toplotno izolirano in tako primerno za skladiščenje visoko zahtevnih izdelkov. Skladišče oddamo po ugodni ceni, v kolikor želite vzeti regalno skladišče v najem, se lahko dogovorimo tudi o pripadajočih poslovnih prostorih.


Skladišče – različni nameni za uspešnost podjetja


oddam skladišče v najemUspešnost podjetja je v veliki meri odvisna od kakovostnega upravljanja z zalogami in skladiščenja, zato je pravilno opremljeno skladišče ključnega pomena. Poznamo več različnih vrst in namenov skladišč. Glavno ali centralno skladišče, ki sprejme in evidentira ves material, pomožno skladišče, kamor se odpremi blago iz centralnega, priročno, ki je namenjeno predvsem proizvodnim in trgovskim mrežam, specialno skladišče za skladiščenje materiala, ki zahteva posebne pogoje in sprejemno skladišče, kjer je material dokler ga ne odpremijo v glavno. Ne glede na to, za kaj ga boste uporabljali, v podjetju Oblč oddamo skladišče v najem po ugodni ceni. V kolikor želite oddamo poleg skladišča tudi poslovne prostore, kjer se lahko opravlja pisarniško delo in imate vse stvari na istem mestu. Najem  prostorov je enostaven in ustreza najvišjim evropskim standardo varnosti, kar je glavno vodilo našega podjetja, obenem pa so naša skladišča primerna za shranjevanje zahtevnih izdelkov.


Oddamo skladišče, promocijske prostore, laboratorij in upravni del


Osnovne naloge skladiščenja so prevzem in izdaja blaga, varovanje blaga pred tatvinami, prerazporejanje blaga, kontrola stanja in skrb za red in poslovanje. Pri nas ste lahko brez skrbi, saj imajo skladišče in okoliški objekt vso potrebno dokumentacijo in dovoljenja, prostori pa so opremljeni z najnovejšo tehnologijo. V objektu lahko najdete dve regalni skladišči (velikost 3750 in 1650 m2), promocijski prostor, laboratorij, upravni del ter pomožne prostore kot sta elektro soba in polnilnica akumulatorjev. V kolikor želite vam lahko oddamo zgolj del skladišča v najem ali pa najamete tudi ostale prostore. Prepričani smo, da boste izjemno zadovoljni z našimi uslugami in bo vaše skladišče in skladiščno poslovanje izjemno uspešno. V kolikor želite več informacij o skladišču, nas kontaktirajte preko spletne strani, po telefonu, ali pa se oglasite v našem podjetju.