Najem skladišča za skladiščenje materiala in izdelkov pod posebnimi pogoji

SkladiščeDoločene industrijske panoge zahtevajo skladiščenje izdelkov pod posebnimi pogoji. Zato je pomembno, da so takšni izdelki pravilno skladiščeni. Le primerno opremljeno in funkcionalno skladišče lahko zagotovi izpolnitev takšnih pogojev skladiščenja. V podjetju Oblč lahko najamete skladišče, ki je primerno za skladiščenje in distribucijo zahtevnih izdelkov za panoge, kot so farmacija, kemija, kozmetična in prehrambna industrija ipd. Sodobno opremljena skladišča, ki jih oddajamo v najem, so primerno prezračevanja, ohlajana ali ogrevana – skratka primerna za skladiščenje blaga pod posebnimi pogoji. Če iščete cenovno ugodno skladišče za najem, potem ne spreglejte ponudbe podjetja Oblč. Ponujamo vam namreč vrhunsko opremljena skladišča v najem, ki se nahajajo v Kranju, na Gorenjskem. Objekt z dvema skladiščema in pripadajočo infrastrukturo in ostalimi pomožnimi in poslovnimi prostori se nahaja v neposredni bližini avtoceste in letališča. Za najem skladišča na Gorenjskem pokličite podjetje Oblč. Poskrbeli bomo za primerno skladiščenje vašega materiala, rezervnih delov, embalaže in različnih izdelkov.

 

Sodobna skladišča za skladiščenje izdelkov pod posebnimi pogoji

Naš objekt meri kar 7000 m2, in sicer se poleg dveh velikih skladišč v njem nahajajo še: promocijski prostor, laboratorij oziroma čista soba in upravni del. Poleg tega pa so za uporabo na voljo še elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica itd. Zunanja ureditev objekta vključuje tri uvozne kamionske rampe, kamionski uvoz, asfaltiran plato v izmeri 2700 m2, zaščitno varnostno ograjo v višini 2, 4 metra z nagibnim kotom in avtomatska uvozna vrata z osebnim prehodom, ki je vezan na pristopno kontrolo. Z najemom skladišča pri podjetju Oblč v Kranju, na Gorenjskem boste dobili veliko več kot le skladišče. Poskrbeli bomo za ustrezno skladiščenje tudi najbolj zahtevnih izdelkov farmacevtske, kemijske in prehrambne industrije, kjer je potrebno skladiščenje pod posebnimi pogoji. Poskrbeli bomo tudi za primerno skladiščenje različnega materiala in rezervnih delov. Poleg tega imamo pridobljeno vso potrebno dokumentacijo za skladiščenje blaga, od najrazličnejših materialov, izdelkov in embalaž.

 

Cenovno ugoden najem skladišča na Gorenjskem

Najem skladiščaČe nimate ustreznih prostorov za skladiščenje vaših izdelkov, materialov in rezervnih delov, vas vabimo, da vzamete v najem skladišče na Gorenjskem. V podjetju Oblč smo namreč prepričani, da boste z najemom naših skladišč več kot zadovoljni. Ne le, da ponujamo najem skladišča po izredno dostopnih in konkurenčnih cenah, poskrbeli bomo za to, da bo skladiščenje izdelkom primerno in ustrezno varovano. Za vse informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca, z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja preko telefona.