Skladišče – ali poznamo pravila pravilnega skladiščenja?

 

Skladišče Kranj

Skladišče je prostor, v katerem lahko varno shranimo blago oziroma tovor, kljub temu pa skladiščenje ne predstavlja samo hrambe, temveč mnogo več. K celotnemu procesu namreč uvrščamo tudi komisioniranje pošiljk, etiketiranje, štetje, pakiranje, tehtanje, skratka vse, da si lahko zagotovimo varno skladiščenje blaga v skladišču. Če si želimo uspešnega vodenja skladišča, moramo biti pri svojem delu organizirani, zagotoviti si moramo vso potrebno opremo za skladiščenje, potrebni pa so tudi človeški viri in ustrezna tehnologija dela. Pri zagotavljanju ustreznih pogojev v skladišču moramo pomisliti tudi na potrebo oziroma zahtevo po količinski ohranitvi blaga, ohraniti pa je potrebno tudi standarde kakovosti. Če teh zahtev ne zadovoljimo, potem je skladiščenje pravzaprav izgubilo svoj prvotni namen. V podjetju Oblč vam omogočamo najem urejenega skladišča, ki vam omogoča pregledno skladiščenje, shranjeno blago je hitro dosegljivo, poskrbeli pa smo tudi za vse potrebne varnostne ukrepe, zato so naša skladišča varna.

 

Skladiščenje in njegove prednosti

Skladiščenje Kranj

S skladiščenjem smo deležni mnogih prednosti. Na preprost način ohranimo kakovost izdelkov v skladišču, z lahkoto usklajujemo proizvodnjo in porabo, izdelke v skladišču zaščitimo pred škodljivimi procesi, hkrati pa zmanjšamo oddaljenost med proizvodnjo in porabo. Regalna skladišča z maksimalno frekvenco pretoka blaga nam omogočajo zelo preprost in hkrati učinkovit način skladiščenja – regalno skladišče predstavlja odlično rešitev na področju proizvodno-skladiščnih procesov. Regalna skladišča boste našli tudi v ponudbi podjetja Oblč, v kateri vam nudimo sodobne prostore, namenjene skladiščenju in distribuciji zahtevnih izdelkov za vse vrste panog, med drugimi so naša skladišča primerna tudi za farmacijo, kemijo, prehrambeno industrijo in elektroniko. Z regalnimi skladišči vam tako omogočamo shranjevanje visoko kvalitetnih izdelkov vseh vrst, pri čemer vam zagotavljamo maksimalno stopnjo varnosti skladiščenja v naših prostorih.

 

Skladišče – kako izbrati pravega?

Primerno skladišče prepoznamo po funkcionalnosti – prostori za skladiščenje morajo biti urejeni tako, da so izdelki kadarkoli dostopni. V kolikor si zagotovimo pregled nad izdelki v skladišču, si bomo precej olajšali in nenazadnje tudi pospešili poslovanje. Z oddajo skladišča se ukvarjamo tudi v podjetju Oblč, v katerem oddajamo skladišče v poslovni coni Primskovo v Kranju, približno 1 km od izvoza AC Ljubljana-Karavanke in 4km od letališča Jožeta Pučnika Brnik. Če torej iščete nekoga, ki se ukvarja z oddajo skladišča in vam omogoča varno skladiščenje, vas vabimo, da si ogledate naše prostore. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam, saj boste nad svojo izbiro oziroma odločitvijo zadovoljni tudi vi. Za vsa dodatna vprašanja smo vam kadarkoli na voljo.