Oddaja skladišč v najem v Kranju za skladiščenje zahtevnih izdelkov

Skladišče oddam, kakor gre tudi za oddajo poslovnega protoraČe nimate ustreznih prostorov oziroma skladišča, kjer bi skladiščili najzahtevnejše izdelke, kakršni so na primer izdelki farmacevtske, kemijske, kozmetične ali prehrambne industrije, potem imamo za vas odlično novico. Oddaja poslovnega prostora Oblč! V Kranju v bližini avtoceste, letališča in ostale potrebne infrastrukture oddajamo v najem sodobno opremljena skladišča, ki so primerna za skladiščenje tudi najbolj zahtevnih izdelkov, ki potrebujejo skladiščenje pod posebnimi pogoji. Skladiščni objekt se razteza na približno 6500 m2 površine s kapaciteto 7000 paletnih mest s pripadajočo infrastrukturo. Oddajamo sodobna skladišča, ki so opremljan z vrhunsko opreme, ki zagotavljajo varno in ustrezno skladiščenje izdelkov. Ker se zavedamo, da določeni izdelki zahtevajo skladiščenje pod posebnimi pogoji, smo poskrbeli tudi za to. Primerna temperatura, vlaga, svetloba, varovanje – vsem pogojem zadostimo. Za izvajanje dejavnosti imamo vso potrebo dokumentacijo in dovoljenja. Če potrebujete primerno, sodobno in prostorno skladišče za najem, vam bomo po konkurenčni ceni oddali skladišče v najem v Kranju. Poleg tega, da vam ugodno oddamo skladišče, poleg uporabe skladišča boste lahko uporabljali tudi ostale pomožne prostore: elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica, sistem kurjenja na biomaso z zalogovnikom 600 m3, sprinkler postaja – gašenje, bazen za gašenje 600 m3. Najem skladišča v Kranju pri podjetju Oblč bo cenovno ugoden, enostaven in zanesljiv.

 

Skladiščenje izdelkov pod posebnimi pogoji v sodobnih skladiščnih prostorih

Če potrebujete sodobno opremljeno skladišče, ki je primerno za skladiščenje najzahtevnejših izdelkov pod posebnimi pogoji, vam z veseljem za kratek ali daljši čas oddamo za to primerno skladišče. Oddajamo skladišča različnih velikosti, ki se nahajajo v objektu, kjer boste lahko uporabljali tudi pomožne prostore. Tehnične lastnosti skladišč za skladiščenje izdelkov pod ustreznimi pogoji, ki jih lahko najamete pri podjetju Oblč v Kranju, so prilagojene vsem zahtevanim standardom. Poleg izredno dobrega varovanja objekta vam nudimo tudi pametne elektro inštalacije, izredno dobro prezračevanje, avtomatsko gretje na bio maso ali plin, avtomatsko javljanje požara, rekuperacijo vseh prostorov itd. Izbirate lahko med najemom dveh skladiščnih prostorov. Vse informacije o strukturi in infrastrukturi se nahajajo na naši spletni strani, kjer lahko hitro in enostavno tudi izpolnite spletni obrazec za najem skladišča. Seveda pa lahko poleg skladišča poskrbite tudi za pisarniško delo. Oddaja poslovnega protora v neposredni bližini skladišč.

 

Oddaja skladišča ali tudi oddaja poslovnega prostora za storitvene in proizvodne dejavnosti

Poleg skladišč, ki jih oddajamo v najem, lahko najamete tudi ostale poslovne prostore za storitvene ali proizvodne dejavnosti. Skladišče in prostore lahko najamete za kratek čas ali pa se odločite za dolgotrajnejši najem skladišča. Najem skladišča v podjetju Oblč v Kranju je cenovno izredno ugoden. Mi pa bomo poskrbeli, da bo skladiščenje vaših izdelkov primerno. Odlična lokacija, cenovno ugoden najem skladišča, vsa potrebna infrastruktura in prijazno ter ustrežljivo osebje so le nekateri izmed argumentov, zakaj se odločiti za najem skladišča pri nas. Skladišče lahko kombinirate tudi s poslovnimi prostori. Seveda pa je oddaja poslovnega prostora tako dodatna kakor tudi samostojna ponudba.

 

Ugoden najem skladišča - oddaja poslovnega prostora