Skladišče v najem po ugodni ceni


Skladišče v najem lahko predstavlja izredno velik strošek, ki si ga je ob vseh ostalih stroških, ki jih prinaša proizvodnja, težko privoščiti. Zato potrebujemo najemnika, ki nam bo ponudil najboljše razmerje med ceno in velikostjo ter urejenostjo prostora, ki ga potrebujemo.


Če iščete skladišče, ki je urejeno tudi za zahtevnejše in občutljivejše proizvode, je dovolj veliko in na odlični lokaciji, a bo hkrati pomenilo tudi cenovno ugodno rešitev, ste na pravem mestu! Skladišča Obl'č so prostorna, primerno urejena, imajo vsa potrebna dovoljenja, na odlični lokaciji, cenovno ugodna in brez skritih stroškov.


Kaj je potrebno premisliti preden najamete skladišče?

 

skladišče za najem Oblč

Če se ukvarjamo s proizvodnjo in distribucijo, potrebujemo tudi skladišče v najem jih vzamemo takrat, kadar nimamo lastnega prostora za skladiščenje blaga. Skladišče v najem torej pride v poštev, kadar nimamo zagotovljene prostorske kapacitete ali se nam vzdrževanje in/ali gradnja le-te ne bi splačali.
Pri najemu skladišča najprej premislimo namembnost. Iščemo skladišče v najem za skladiščenje konzerv ali pri najemu skladišča iščemo prostor, ki bo zagotovil primerne pogoje za bolj občutljivo blago? Farmacevtski izdelki, kemična proizvodnja, prehrambni izdelki, elektronika in podobno blago zahtevajo specifične higienske, varnostne in druge pogoje, sterilno okolje, posebno ravnanje in shranjevanje pri točno določeni temperaturi in podobne zahteve, ki jih vsako skladišče v najem ne more zagotoviti. Skladišča Obl'č so opremljena tako, da lahko sprejmejo in ustrezno shranijo tudi izdelke, ki potrebujejo posebno pazljivo ravnanje in specifične pogoje.


Skladišče v najem mora bito tudi dovolj veliko, da zadosti vsem potrebam, ki jih imamo, po potrebi pa mora omogočati tudi ostale prostore. Na voljo imamo okoli 7000 m2 površine oziroma 6000 paletnih mest s pripadajočo infrastrukturo, dva velika skladišča, promocijski prostor, upravni del ter čisto sobo oziroma laboratorij. Najem skladišča lahko vključuje tudi pomožne prostore, kot so elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica, sprinkler postaja ter bazen za gašenje.


Skladišče ali pomebni so lokacija, lokacija in lokacija


skladišče v najem OblčSkladišče v najem izberemo tam, kjer nam omogoča najlažji in najhitrejši dostop do njega. Če iščete ugodno rešitev za najem skladiščnega prostora, ste na pravem mestu! Nahajamo se na odlični lokaciji, do katere lahko hitro dostopate iz celotne Slovenije in tudi tujine. Naša skladišča v najem se nahajajo v poslovni coni v Kranju, 5 kilometrov od Letališča Jožeta Pučnika in le en kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana–Karavanke. Le stežka bi našli bolj ugodno lokacijo! V Sloveniji imamo na voljo res več skladišč najamemo pa tisto, ki nam za naš denar ponuja največ. In to je gotovo skladišče Obl'č!