Sodobno skladišče za skladiščenje blaga, materiala in embalaže

Skladiščenje blaga (različnih materialov)Sodobni skladiščni prostori oziroma skladišča, ki vam jih v najem ponujamo v podjetju Oblč, so namenjeni skladiščenju materiala, embalaž in zahtevnih izdelkov različnih industrijskih panog (kemija, farmacija, kozmetična in prehranska industrij). Naša skladišča se nahajajo v Kranju, na Gorenjskem, na izredno dobri lokaciji – v neposredni bližini avtoceste, letališča – v bližini pa je tudi vsa ostala potrebna infrastruktura. Če potrebujete primeren prostor oziroma skladišče za novo skladiščenje blaga, materiala ali embalaže, potem se odločite za najem skladišča na Gorenjskem. Sodobna skladišča so opremljena z vrhunsko opremo, zagotavljajo vse pogoje za primerno skladiščenje različnih vrst blaga, poskrbljeno je za varovanje in lahek dostop. Najem skladišča vam ponujamo po izredno ugodni ceni. Če imate blago za skladiščenje nas pokličite in se prepričajte sami.

 

Novo skladiščenje blaga v sodobno opremljenem skladišču na Gorenjskem

Če potrebujete prostore za novo in primerno skladiščenje blaga, potem vam bomo v podjetju Oblč z veseljem priskočili na pomoč. V naših sodobno opremljenih prostorih boste lahko skladiščili različne vrste blaga in materialov. Razpolagamo s prostori za skladiščenje v kapaciteti kar 7000 paletnih mest z vso potrebno infrastrukturo. Imamo vsa potrebna dovoljenja in dokumentacijo za izvajanje skladiščenja v skladiščih, ki jih dajemo v najem na Gorenjskem. Naš skladiščni objekt obsega prostore v izmeri kar 6482 m2 (skladišče 1, skladišče 2, promocijski prostor, čista soba - laboratorij in upravni del). Objekt je razdeljen na dva dela: v pritličju se nahaja prvi skladiščni prostor oziroma skladišče, sprejemna pisarna, sanitarije za osebje in šoferje, dve kamionski rampi ter drugi skladišči prostor z rampo in kamionskim uvozom, prehodom za viličarje, skladišče za embalažo, elektro soba itd. V zgornjem nadstropju pa se nahajajo pisarne, garderobe in laboratorij – čista soba. Celoten objekt za skladiščenje blaga je ustrezno toplotno izoliran, energetsko varčen in opremljen z vrhunsko sodobno opremo. Vse to pa zagotavlja ustrezne pogoje za skladiščenje najrazličnejših materialov in blaga.

 

Odločite se za najem skladišča na Gorenjskem – sodobno skladiščenje blaga po ugodni ceni

Skladiščenje blaga na GorenjskemV kolikor potrebujete prostor oziroma skladišče za novo skladiščenje blaga, potem ste na pravem mestu. V podjetju Oblč boste v najem dobili sodobno in odlično opremljeno skladišče, ki izpolnjuje vse zakonsko določene pogoje in ima pridobljena vsa dovoljenja in dokumentacijo za skladiščenje blaga. Poskrbeli bomo za redno prezračevanje, odvajanje dima in presežkov toplote. Naša skladišča so varna, funkcionalna in sodobna. Pri nas bodo vaši izdelki na varnem in ustrezno skladiščeni. Vse informacije so dostopne na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega telefonskega klica.