Skladiščenje blaga – tudi skladiščenje občutljivih izdelkov

 

Skladiščenje blaga mora biti vedno prilagojeni vrsti blaga oziroma surovin, kar morate upoštevati že takrat, ko primerjate različne možnosti za najem skladišča. Cena tako ne sme igrati najpomembnejše vloge, saj lahko sicer hitro ugotovite, da ste izbrali povsem neustrezno skladišče. V najem se podajte šele po tem, ko ste se prepričali, da je možno varno skladiščenje blaga.

 

Vse, kar je potrebno za varno in pregledno skladiščenje blaga

V podjetju Oblč poskrbimo za varno skladiščenje, ne glede na vrsto blaga. Razpolagamo z velikim, sodobno urejenim skladiščem, ki se nahaja v Kranju in je enostavno dostopno. Do skladiščnih prostorov vodijo avtomatska uvozna vrata z osebnim prehodom, na voljo pa so tudi 3 uvozne kamionske rampe. Oddaja prostorov je namenjena različnim podjetjem in posameznikom, ki potrebujejo dodaten prostor za skladiščenje surovin in (pol)izdelkov. Poleg prostorov za skladiščenje blaga se v objektu nahajajo še upravni del, laboratorij in promocijski prostor, ki se razprostira na 350 m2. Skladišče je opremljeno tudi s pomožnimi prostori, in sicer z elektro ter server sobo, polnilnico akumulatorjev, hladilno postajo, plinsko kotlovnic, sistemom za kurjenje na biomaso, s sprinkler postajo in z bazenom za gašenje. Skladiščenje surovin pri nas je resnično enostavno, poleg tega pa je tudi cenovno ugodno, kar je zagotovo pomemben dejavnik, ko izbirate primeren prostor za skladiščenje.

 

Skladiščenje v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi

Za optimalno varnost, ki jo je potrebno zagotoviti predvsem takrat, ko gre za skladiščenje blaga, povezanega s kemijsko in farmacevtsko industrijo, pa tudi za skladiščenje kozmetičnih izdelkov in živil, poskrbi dodelan varnostni sistem. Tako imamo med drugim urejeno avtomatsko javljanje požara, poskrbljeno pa je tudi za redno prezračevanje in stalni nadzor, tudi s pomočjo pametnih elektroinštalacij. Če vas zanima skladiščenje kozmetičnih izdelkov oziroma skladiščenje blaga, ki zahteva večjo previdnost, smo pravi naslov za vas. Poskrbimo, da ne pride do stika med snovmi, ki bi lahko reagirale, nevarne snovi pa skladiščimo v skladu z ADR-predpisi. Objekt ima pridobljeno tudi vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje. Z našo pomočjo bo skladiščenje vaših izdelkov in surovin, tudi najobčutljivejši, potekalo na varen način. Na voljo smo vam za vsa vaša dodatna vprašanja. Z veseljem vam posredujemo informacije, ki jih potrebujete za lažjo odločitev. Če se odločite za najem naših skladiščnih prostorov, lahko na spletni strani najdete tudi kontaktni obrazec, seveda pa nas lahko tudi pokličete. Prepričani smo, da bomo našli optimalno možnost za vas. 

 

skladiščenje blaga Oblčskladiščenje Oblč