Skladiščenje blaga (čistil, mesnih izdelkov in živil) pod posebnimi pogoji

Skladiščenje je zelo pomemben del vsakega poslovanja, ki mora biti vedno prilagojeno posameznemu izdelku, surovini itd. Vsako skladiščenje zahteva drugačne pogoje, odvisno od tega, kakšno blago boste skladiščili. Kadar se odločamo za najem skladišča, moramo upoštevati različne dejavnike, ki utegnejo vplivati na poslovanje. Pri tem je pomembno, da je skladiščenje varno in ustrezno. Določeni izdelki zahtevajo posebne pogoje za skladiščenje, med njimi so tudi farmacevtski izdelki, izdelki iz področja prehrambne industrije (mesni izdelki, živila), čistila itd. Skladiščenje blaga mora biti ustrezno, da bi lahko končnemu kupcu zagotovili vse, kar od izdelka pričakuje. Ko se torej odločate za najem skladišča, izberite takšnega, ki vam bo vse to omogočal. V podjetju Oblč d.o.o. vam ponujamo ugodno ceno za najem sodobno opremljenih skladišč, ki so primerna tudi za skladiščenje najbolj zahtevnih izdelkov pod posebnimi pogoji. Naša skladišča se nahajajo na odlični lokaciji v neposredni bližini Ljubljane in mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Skladiščenje bo pri nas ustrezno, saj je objekt za skladiščenje blaga sodobno zasnovan in opremljen z najmodernejšo tehnologijo. Če torej iščete primeren prostor za skladiščenje blaga, kot so čistila, mesni izdelki ali živila, potem je naše podjetje edini in pravi naslov za vas.

Skladiščenje

Skladiščenje blaga v sodobnih skladiščnih prostorih

Sodobni skladiščni prostori, ki jih lahko po ugodni ceni najamete pri nas, so namenjeni skladiščenju in distribuciji zahtevnih izdelkov, med katere zagotovo spadajo tudi čistila, mesni izdelki in živila. Naš objekt ima vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščni objekt. Zagotavljamo vam, da bo skladiščenje blaga v naših sodobno opremljenih skladiščih varno. Velikost celotnega objekta je približno 7000 m2, obsega pa prav toliko paletnih mest s pripadajočo infrastrukturo. Prostori za skladiščenje blaga pa so naslednji: skladišče 1 (3750 m2), skladišče 2 (16520 m2), promocijski prostor (350 m2), čista soba oziroma laboratorij (132 m2), upravni del (600 m2). Če se odločite za najem skladišča za skladiščenje blaga pri nas, boste imeli možnost uporabe pomožnih prostorov, kot so elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica itd. Objekt je zasnovan sodobno in praktično, kar pomeni, da je opremljen z vso potrebno opremo za primerno skladiščenje. Zunanja ureditev skladišča za skladiščenje pa obsega tudi 3 uvozne kamionske rampe, 1 kamionski uvoz, asfaltiran plato 2700 m2, zaščitna varnostna ograja višine 2, 4 m z nagibnim kotom, avtomatska uvozna vrata z osebnim prehodom, vezanim na pristopno kontrolo.

Najem skladišča za skladiščenje blaga na odlični lokaciji

Pri izbiri skladišča za skladiščenje blaga in izdelkov je potrebno dobro premisliti tudi o lokaciji. Če se odločite za najem našega skladišča za skladiščenje, potem zagotovo ne boste zgrešili, saj se nahaja na odlični lokaciji. V bližini je tudi vsa potrebna infrastruktura za vaše nemoteno poslovanje. Prostor za skladiščenje je funkcionalen in razporejen tako, da omogoča preprost dostop do skladiščnih proizvodov. Ustrezno skladiščenje je zelo pomembno, kajti tako lahko preprečite velike finančne izgube. Neustrezno skladiščenje lahko povzroči škodo oziroma okvaro blaga, kar še posebno velja za zahtevne izdelke, kot so mesni izdelki, živila ali čistila. Vse informacije o skladiščih, ki jih ugodno oddamo v najem, so vam na voljo na naši spletni strani.

Skladiščenje čistil in ostalih zahtevnih izdelkov (živila, mesni izdelki itd.)

Ne glede na to, kakšno blago boste skladiščili, skladišče za skladiščenje mora biti ustrezno, saj boste le tako lahko zagotovili popolno varnost izdelkov. Skladišče za skladiščenje čistil in ostalega blaga mora biti higienski, hitro in lahko dostopen, prav tako pa tehnološko sodobno opremljen. Poskrbljeno mora biti tudi za ustrezno komunikacijo in prometne povezave. Pri tem igra veliko vlogo prav lokacija. Brez sramu lahko rečemo, da je lokacija naših skladišč odlična, saj se naša skladišča nahajajo v neposredni bližini avtoceste in mednarodnega letališča, le nekaj kilometrov od Ljubljane, glavnega mesta Slovenije. Bližina avtoceste pomeni tudi hiter dostop do morske luke. Zavedamo se, da ima skladiščenje pomembno varovalno funkcijo, saj je potrebno poskrbeti, da so izdelki primerno shranjeni. Pri tem je pomembno, da ostanejo izdelki kakovostno neoporečni, predvsem v primerih, ko gre za skladiščenje mesnih izdelkov, živil in ostalih izdelkov prehrambne industrije. Če boste poskrbeli za primerno skladiščenje v primernem skladišču, si lahko zmanjšate stroške in zagotovite uspešno rast podjetja.

Skladiščenje

Sodobno skladiščenje po zelo ugodni ceni

Če potrebujete skladišče za skladiščenje blaga, nas kontaktirajte. Ponujamo vam sodobno opremljena skladišča, ki izpolnjujejo vse zakonsko določene pogoje in imajo za svoje delovanje pridobljena vsa dovoljenja in dokumentacijo. Če se odločite za najem skladišča pri nas, vam zagotavljamo, da bo skladiščenje varno in ustrezno. Poskrbeli bomo za redno prezračevanje in odvajanje dima ter presežkov toplote. Vaše blago in izdelki bodo pri nas na varnem oziroma ustrezno skladiščeni. Obiščite nas v podjetju Oblč d.o o. in se dogovorite za ogled naših sodobno opremljenih in varnih skladišč, ki bodo ohranila kakovost vaših proizvodov vse do uporabe oziroma odpreme. Na voljo smo vam preko telefona, lahko pa nam pošljete tudi spletni obrazec, ki ga boste našli na naši spletni strani. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.