Skladiščenje blaga v sodobnih skladiščnih prostorih v Kranju

skladiščenje blaga ter raznih materialov in izdelkovPodjetje Oblč d.o.o, ki se nahaja v Kranju se ukvarja s skladiščenjem blaga v sodobnih skladiščnih prostorih, ki so primerni za skladiščenje izdelkov visoke kvalitete v elektroniki, farmaciji, kemiji, prehrambeni industriji ter ostalih vejah industrije. Podjetje Oblč razpolaga s prostori za skladiščenje v kapaciteti 7.000 paletnih mest z vso potrebno infrastrukturo, obenem pa imamo pridobljeno vso potrebno dokumentacijo za skladiščenje blaga, od različnih materialov do izdelkov in embalaž. Skladiščenje je pomemben del distribucijske logistike, ki obravnava tok gotovih proizvodov od proizvajalca do končnih uporabnikov. Prepričani smo, da je naš objekt lahko pomemben člen v vaši logistiki, ki vodi do zadovoljnih kupcev in strank. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Skladiščenje blaga v toplotno izoliranem objektu iz armirane betonske konstrukcije

Objekt podjetja Oblč je namenjen za skladiščenje visoko kvalitetnih izdelkov in ima kapaciteto 7.000 paletnih mest z vso pomembno infrastrukturo. Deli se na dva dela, pritličje in nadstropje. Pritličje obsega skladiščni prostor za skladiščenje blaga 1 s sprejemno pisarno, sanitarijami za osebje in šoferje ter dve kampionski rampi, ter skladiščni prostor za skladiščenje blaga 2 z rampo in kamionskim uvozom, prehodom za viličarje, skladišče za embalažo, elektro sobo, pisarniški del ter ostale stvari. V zgornjem nadstropju lahko najdete pisarniški del za 15 delovnih mest, sanitarije, garderobe, kopirnice, arhive in čisti prostor – laboratorij, ki je dostopen z dvigalom iz skladišča 2 v pritličju. Objekt je zgrajen iz armirane betonske konstrukcije in je zelo kvalitetno toplotno izoliran in posledično energetsko varčen ter zato vrhunska rešitev za skladiščenje vašega blaga.

Skladiščenje blaga je pomemben del distribucijske logistike

skladiščenje blaga in embalažeSkladiščenje materialov, izdelkov in embalaže spada pod distribucijsko logistiko, ki predstavlja enega od podsistemov logistike, ki obravnava tok končnih proizvodov od proizvajalca do končnih uporabnikov. Skladiščenje embalaže, zunanji transport, potrebne manipulativne operacije in administrativna dela morajo biti skrbno načrtovani procesi, da bi distribucijska logika lahko delovala in da bodo stranke dobile zahtevano količino blaga v zahtevanem času. Naš objekt je izjemno primeren za logistiko, saj se nahaja v mestu Kranj, 1 km od avtocestnega izvoza Ljubljana – Karavanke in 5 km od mernarodnega letališča Jožeta Pučnika. Prepričani smo, da boste izjemno zadovoljni s skladiščenjem blaga, obenem pa skrbimo tudi za dobro počutje voznikov, ki prevažajo blago. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje za skladiščenje blaga nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.