Stroji za obdelavo lesa: na voljo ugodni rabljeni stroji za les

Stroji za obdelavo lesa se uporabljajo za izdelavo najrazličnejših izdelkov. Zelo pogosto je to pohištvo oziroma notranja oprema prostorov. O kakovosti lesnega pohištva seveda v prvi vrsti odloča material, ki ga uporabimo za izdelavo. Vendar pa je lahko notranja oprema zares kakovostna le, če so nam za njeno izdelavo na voljo vrhunsko orodje za les in lesnoobdelovalni stroji. Rabljeni stroji za les so lahko idealna rešitev za vsa podjetja, ki želijo pri nakupu opreme prihraniti, a si vseeno zagotoviti vrhunsko opremo.


Brezhibno delujoči stroji za les: velika izbira naprav


Podjetje Obl'č je pravi naslov za vse, ki vas zanimajo brezhibno ohranjeni in cenovno dostopni lesnoobdelovalni stroji. Rabljeni stroji za obdelavo lesa in orodje za les so se uporabljali pri naši lastni proizvodnji pohištva, zato vam lahko jamčimo za njihovo kakovost. Izbirate lahko med tremi večjimi skupinami naprav, in sicer so to lesnoobdelovalni stroji za lepljenje ali spajanje ter lakirna linija. Med stroji za les, ki se uporabljajo med procesom spajanja, najdete škarje za obrez furnirja, dvojne škarje, hidravlični stroj in pnevmatski stroj za spajanje furnirja, stroj za raztiranje furnirskih listov ter stroj za obojestransko nanašanje lepila na furnir. Na voljo vam je tudi brezhibno delujoč stroj za doziranje lepila, ki poskrbi za avtomatsko oskrbo pršilnikov z mešanico lepila. Omenjeni lesnoobdelovalni stroj, ki je izjemno enostaven za čiščenje, je primeren tudi za uporabo lepil, med katerimi prihaja do hitre reakcije, saj se samo mešanje izvede prek pršilnika lepila. Lakirno linijo, ki je prav tako del naše ponudbe, sestavljajo različni elementi oziroma stroji za obdelavo lesa, ki so popisani tudi na naši spletni strani, kjer so vam poleg tega na voljo tudi fotografije celotne lakirne linije.

Stroji za obdelavo lesa Stroji za obdelavo lesa in orodje za les
Vsi stroji za obdelavo lesa iz ponudbe redno servisirani


Zavedamo se, da brezhibno delujoč lesnoobdelovalni stroj ne vpliva samo na kakovost končnih izdelkov, ampak zagotavlja tudi varnost delavcev. Vsi stroji za les, ki jih uporabljamo pri naši proizvodnji, so zato redno servisirani. Tako je lahko nemudoma odkrita in odpravljena tudi najmanjša težava, obenem pa to podaljša življenjsko dobo naprav. Ustrezno vzdrževani stroji za obdelavo lesa so zato tudi po več letih v brezhibnem stanju in so praktično kot novi. Imate dodatna vprašanja, povezana z našimi stroji za obdelavo lesa? Nanje bomo z veseljem odgovorili ter vam podrobneje predstavili princip delovanja posameznih naprav oziroma možnosti uporabe in njihove številne prednosti.