Skladiščenje blaga do njegove prodaje

Skladiščenje nam omogoča časovno izravnavo med dvema sistemoma, ki nista časovno usklajena. V procesu skladiščenja mora blago ohraniti kakovost, zato je zelo pomembno, kako so skladišča oblikovana – biti morajo namreč popolnoma funkcionalna. Skladiščenje mora zagotavljati čim krajše transportne poti, čim manj premeščanja in nič zastojev – potem lahko rečemo, da je naše blago kakovostno skladiščeno. Talno skladiščenje je le eden izmed večih načinov skladiščenja blaga. S talnim in regalnim skladiščenjem blaga se v praksi največkrat srečujemo. Pri tem moramo upoštevati skladišča in skladiščno poslovanje. Zapomniti si moramo, da je varnost blaga, ki je skladiščeno talno ali regalno, vedno na prvem mestu, saj je prav to tudi osnovni namen tovrstnih prostorov. Varovalna funkcija je glavni cilj vsakega skladišča in skladiščnega poslovanja, od katerega v nobenem primeru ne smemo odstopiti. Ravno nasprotno – storiti moramo vse, da bo proces skladiščenja varen za proizvod iz določene dejavnosti.

Talno skladiščenje

Skladiščenje blaga z enostavnim dostopom

V kolikor iščete možnost skladiščenja blaga z enostavnim dostopom, upoštevanje skladiščnega poslovanja in odlično urejeno logistiko, potem preverite ponudbo podjetja Oblč. Nudimo vam namreč možnost ugodnega in predvsem varnega skladiščenja blaga vašega podjetja v urejenem objektu, pri gradnji katerega smo najprej poskrbeli za varnost. Zavedamo se, da je od skladiščenja odvisna ohranjena kakovost blaga, zato smo v zagotavljanje maksimalne stopnje varnosti vložili ogromno. Za preprost način skladiščenja blaga smo poskrbeli tudi z enostavnim dostopom do skladišča, z velikim parkirnim prostorom in enostavno manipulacijo z blagom. Tako boste deležni tudi odlične logistike skladiščenja blaga, kar je zagotovo tudi vaš cilj pri iskanju primernega prostora za shranjevanje vaših proizvodov. Poskrbeli smo tudi za pomožne prostore, kot so elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, kotlovnica in mnoge druge.

Skladiščenje blaga Kranj

Skladiščenje v sodobnih prostorih

Skladiščenje v sodobnih prostorih lahko pripomore k ohranjanju kakovosti blaga. V podjetju Oblč sam zato nudimo možnost skladiščenja izdelkov v sodobno zasnovanem objektu, ki je energetsko varčen in požarno varen. Če želite svojemu blagu zagotoviti najvišjo stopnjo varnosti med shranjevanjem vse do prodaje, potem je izbira pravega skladišča nedvomno zelo pomembna. Izberite prostore podjetja Oblč, ki so primerni za skladiščenje različnih proizvodov in vseh vrst dejavnosti. Načrt prostorov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, preverite pa lahko tudi karakteristike vsakega posameznega prostora. Pridružite se mnogim zadovoljnim strankam, ki so se odločile za skladiščenje v naših prostorih. Prepričani smo, da svoje odločitve ne boste obžalovali.